Kersenvlaai 27cm

4106

een vlabodem gevuld met
Limburgse morellen.
Kan kersenpitten bevatten!



Variatie
Aantal
€ 12
75
Voeg toe aan winkelmand

Productinformatie

Serveeradvies bij 1 dag na aankoop: 1. Oven voor verwarmen op 180 º C. 2. plaats de vlaai in het midden van de oven op een rooster 3. Verwarm deze gedurende ca. 10 minuten
Kan kersenpitten bevatten!

Allergene stoffen


Gluten Melk

Gluten, Tarwe, Melk

Bewaaradvies

Houdbaarheid: ca. 3 dag(en).
Bewaartemperatuur: 18 °C
serveeradvies bij 1 dag na aankoop: 1. Oven voorwerwarmen - Electrische oven 190 º C - Heteluchtoven 180 º C 2. plaats de vlaai in het midden van de oven op een rooster 3. Verwarm deze gedurende ca. 10 minuten 4. uit de oven ca 30 minuten laten afkoelen en daarna snijden.