Boter kruimelvlaai 27 cm

4105

een gistdeeg bodem gevuld met
een banketbakkersroom.
bedekt met een laagje



Aantal
€ 12
75
Voeg toe aan winkelmand

Productinformatie

Serveeradvies bij 1 dag na aankoop: 1. Oven voor verwarmen op 180 º C. 2. plaats de vlaai in het midden van de oven op een rooster 3. Verwarm deze gedurende ca. 10 minuten

Allergene stoffen


EI Gluten Melk

Gluten, Tarwe, Melk, Ei

Bewaaradvies

Houdbaarheid: ca. 3 dag(en).
Bewaartemperatuur: 18 °C
serveeradvies bij 1 dag na aankoop: 1. Oven voorwerwarmen - Electrische oven 190 º C - Heteluchtoven 180 º C 2. plaats de vlaai in het midden van de oven op een rooster 3. Verwarm deze gedurende ca. 10 minuten 4. uit de oven ca 30 minuten laten afkoelen en daarna snijden.