Abrikozenvlaai 27cm

4101

Een gistdeeg bodem gevuld
met gebonden spaanse abrikozen.



Variatie
Aantal
€ 12
75
Voeg toe aan winkelmand

Productinformatie

Serveeradvies bij 1 dag na aankoop: 1. Oven voor verwarmen op 180 º C. 2. plaats de vlaai in het midden van de oven op een rooster 3. Verwarm deze gedurende ca. 10 minuten

Allergene stoffen


Gluten Melk

Gluten, Tarwe, Melk

Bewaaradvies

Houdbaarheid: ca. 3 dag(en).
Bewaartemperatuur: 18 °C
serveeradvies bij 1 dag na aankoop: 1. Oven voorwerwarmen - Electrische oven 190 º C - Heteluchtoven 180 º C 2. plaats de vlaai in het midden van de oven op een rooster 3. Verwarm deze gedurende ca. 10 minuten 4. uit de oven ca 30 minuten laten afkoelen en daarna snijden.