#Weens kersentaartje

3379

€ 11
50

een boterdeeg bodem met
banketbakkersroom, kaneel
en Limburgse morellen.
afgewerkt met slagroom
en stukjes schuim.
Kan kersenpitten bevatten!

voor 6-8 personen

Variatie
Aantal
Voeg toe aan winkelmand

Productspecificatie

Direct uit de koelkast serveren. Snijden met een nat warm mes.
Kan kersenpitten bevatten!

Allergene stoffen

EI Gluten Melk Noten

Melk, Ei, Gluten, Noten, Tarwe, Amandelen, Hazelnoten

Bewaaradvies

Houdbaarheid: ca. 3 dag(en).
Bewaartemperatuur: 7.01 °C
is goed in diepvries te bewaren maar heeft ruim tijd nodig om te ontdooien.( b.v. morgen nodig vanavond in koelkast zetten en rustig laten ontdooien) Deze heeft 5-6 uur nodig voor goed te ontdooien.

Bereidingswijze

Zo maken wij deze:

Bekijk hier